Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин.

...
Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин.
Коментари Харесай

Пореден благотворителен базар организират в помощ на 8-годишния Ники от Видин

Пореден благотворителен базар провеждат в помощ на 8-годишния Ники от Видин. Базарът ще се организира на следващия ден, на съботния пазар до стадиона, сподели уредникът Ралица Славчева, представител на Видински фонд " Читалища ":
" Избрано е целеустремено, тъй като всички знаем, че в събота до обяд там е цялостно с хора, които минават да си пазарят, тъй че целим тъкмо този човекопоток да ни обърне внимание, да си закупи нещо. В базара ще се включат преди всичко читалища от цялата област, ще създадат ръчно направени сувенири, ще създадат доста кулинарии - баници, кексове, торти, всичко това, което видяхме на първия базар, че се изкупи за секунди и за негативно време. Освен това Регионална библиотека " Михалаки Георгиев " Видин ще се включи, като против алегорична сума ще можете да си закупите страхотни книги - детски, за възрастни и така нататък Разбира се, и още веднъж с поддръжката на групата от видински майки, които ще дойдат с играчки, с кулинария, сувенири, с цел да ни оказват помощ и нека за следващ път да покажем, че Видин е мощен град с положителни хора и да дадем опция за усмивка, късмет за живот и капка вяра на Ники и неговото семейство. "
Събраните средства ще отидат за лекуването на 8-годишния Ники, който е диагностициран с онкологично заболяване. В момента детето е на лекуване в Турция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР